PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

Programa que impulsa la formació i la contractació de persones en situació d’atur per a adquirir experiència laboral
oferta-feina-administratiu

Al mes de desembre de 2017, el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu ha atorgat a l'Ajuntament de Palamós el Programa Treball i Formació amb import 65.960€ en concepte de despeses de contractació i formació transversal.

La finalitat del projecte és millorar les competències professionals de persones en situació d'atur i afavorir el funcionament i estat de les diferents zones i serveis de Palamós, beneficiant-se així tots els veïns i veïnes de Palamós.

El procés de selecció s’ha dut a terme a través de l’Oficina de treball de Palamós seguint les indicacions i la normativa del programa.

ES DESENVOLUPEN 2 LÍNIES D’ACTUACIÓ
LÍNIA A

Dintre d’aquesta línia hi ha dos tipus de contractes:

Els contractes de 6 mesos tenen prioritat les persones en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi ni de l’ajut del Programa de Requalificació Professional (PREPARA), preferentment més grans de 45 anys.

Els contractes de 12 mesos tenen prioritat les persones aturades més grans de 55 anys que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi per desocupació i que no tenen la cotització suficient per a que se’ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin als 65 anys.

linia-dona
programa-treball-formacio-palamos
LÍNIA DONA

Dintre d'aquesta línia tenen prioritat les dones en situació d'atur víctimes de violència de gènere, les dones en situació d'atur de molt llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni de l'ajut del Programa de Requalificació Professional (PREPARA), preferentment més grans de 55 anys.

Per aquesta convocatòria i línia, s'entén per dones en situació d'atur de molt llarga durada, les dones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades com a mínim 24 mesos durant els 36 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació

El PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ permetrà desenvolupar els següents projectes:

Suport de museïtzació de les barques del museu de la pesca, adaptació i posta a punt per a la visita pública.

Contractació d’1 peó per a  l’Àrea de Cultura i Patrimoni.

Suport pel manteniment d'equipaments municipals, parcs, jardins i àrees de jocs infantils

Contractació de 3 peons per a  l’Àrea de Brigada i Cementiris

Campanya de sensibilització en matèria d'ocupació i immigració.

Contractació d’1 auxiliar administrativa  per a l’Àrea de Ciutadania i Immigració

logos programa treball formacio 2018
elegant_icon 3

MÉS INFORMACIÓ: ocupacio@palamos.cat | 972 600 380